Aladin pro nás zítřejší bouřky úplně vymazal, dává večer jenom něco na severozápad Čech a potom vše na východě ČR, tak to vypadá, že zase ostrouháme. Dnešní bouřky se nám taky bohužel vyhnuly, nakonec z toho byl akorát 5 min. slabý dešťík, toť vše.
Náš krásné trefila bouřka natáčel jsem timelapse z okna vyjeli jsme ji naproti a když jsme přijeli zjistil jsem že po 5 minutách mi kamera spadla takže mám kulový
Tady to na bouřky vypadá zítra odpoledne a pak zejména v pondělí večer, kdy přejde celá zvlněná studená fronta, takže paráda. Konečně nějaké výraznější srážky.
Na to, jak to bylo zatažené (utíkal jsem kvůli tomu z práce 😆), nakonec jen lehký profuk, zahradnický déšť a pár bližších úderů. Teď sice svítí sluníčko, ale občas zahřmí ještě poměrně hlasitě. Jsem zvědavý na zítra, pokud tohle měl být “jen” předkrm..
Tož den první: nula nic, na jihu CC blesky v kovadlině. Obloha ocelově šedá. Vůbec nic, co by stálo za fotku... snad se bouřky do zítřejšího dne probudí v lepším rozpoložení. Dneska to holt vyšlo Rousínovu a okolí. No furt jsme na začátku si říkám..
loni bylo co fotit už v březnu, letos zatím nic, a někdo tady bude psát nesmysly ve stylu zase Morava... už asi dotyčný zapomněl co měly Čechy v týdnu..