swan1 Jak to dnes vidíš swane? Včera nás ta Buriana zastihla před barákem ještě nikdy jsem neměla takový strach projít přes branku hned vedle je hromosvod
Včera 2. stupeň výstrahy a opět nikde nic, jen jsem mohl závidět vedle Jindřichohradecku pěkné bouřky, samozřejmě chápu nepředpověditelnost konkrétního spadu srážek, ale celý můj okres vyčištěný, takže 3. oranžová výstraha nevyšla, asi jsem fakt náročný no.
Predators2 Odpověď je lehká. Naše slavné hory brání cape. Nemám další teorii. Takže už asi dnešek ende? Máme nulu. Celá skoro týdenní situace skončila neskutečným největším failem letos pro SZ. Samozřejmě SZ nebyla jediná díra.
Zajímavá situace včera na Moravě. Výstup Aladina zcela mimo, V Olomouci spadlo během 6 hodin kolem 20 mm srážek, jinde i kolem 30 mm, k tomu nádherná blesková podívaná. Konečně se něco dostalo i sem.
Klasika, akorát můžu zase koukat jak jsou v okolí bouřky a u nás bez jediné kapky vody, je to už fakt k naštvaní Ono nás to postupně obejde ze všech stran…
Koukám,že to z té Moravy leze stejně jako o půlnoci, tak asi bude podobný scénář. Kokos: Tak na tyhle hovadiny fakt nekoukám. Dneska si dám nějaký lehký Storm Chasing.
Dneska dost podobný scénář tady jako včera. Co má výšku, tak se rozpadne. Parádička, takže i dneska si dáme hezké slunečné odpoledne a i tropický den. Paráda.