Hlásím silný, přívalový déšť při bouřce, blesky cca co 20 vteřin. Konečně a dokonce je tma jak v podvečer či na podzim. Snad to přejde to méně intenzivního deště a naprší co nejvíce.
No vidíte, Aldyho pesimismus jede pořád na plných obrátkách, a to mu tam jde další vlna srážek. Minule mu spadlo 9mm, teď jde další kvantum vody. Snad na nějakou dobu bude Aldy spokojen.
Přímá bouřka bez nebezpečných jevů, mírný přechodně silný déšť, zatím cca 5 mm. Na čele přechodně zesílil vítr Teď silný déšť úhrn bude rychle nabihat Aidamko1 9 mm není kvantum vody
Hurec To soucítím, ale já to beru z pohledu nadšence a obdivovatele bouřek.. neřadím se mezi běžné občany... Takže je to se mnou těžké.. nadšený jsem až když vidím nějaké to divadlo na obloze a spokojený když je fotka na kartě.. škody vůbec neřeším, ani nefotím...
Já jsem dnes ve Zlíně a tady zatím relativní klid, ale my a Vsetín Val.mez. to pěkně schytal. Tak nakonec to tomu Aladinovi vyšlo. To je dobře snad zaprší co nejdýl.
FranklinB To jsem řekl naposledy v tom květnu, od té doby nic, kdybych neměl novou výsadbu stromů založenou na již upravené půdě s půdními kondicionéry, tak by již začalo opadávat listí, takhle to ještě jde, do mezer v půdě pod obvodem koruny nacpu vermikompost a proleju a výluh z něho se vsákne do hloubky, pak to nahoře zavřu mulčem, doporučuju, suchu se budete moci smát ?.