Diskuse o počasí
Bouřky 16.7.2023
Hodonín to úspěšně obchází ale krásně fouká a ochladilo se bez deště na krásných 25 stupňů
Něco malého se žene, ale ani kapka
Tady spadly 3mm a velká spokojenost, takhle by to mohlo vypadat i ve středu. Aspoň se osvěžil vzduch krásně.
tyjo,taky jsem nevěřila,ze by tu dnes neco prislo,ale radar to sem sune celkem uveritelne...uvidime,mohl by se trochu pročistit vzduch...
Hodonín tma jak v noci a bouří 22 stupně bez deště, začíná lehce poprchat
Už je to tady šílený vítr a leje ale ten vítr vzdy tady katastrofa.
Za 20 minut 14 mm
Nevím teda, kde v Hodoníně je vítr. No krásně lije, občas vzdálenější hrom a chvílemi mírně pofukuje. Taková krásná letní přeháňka, škoda že bouřka není bohatší na bleskovou aktvitu.
Ahoj, tady v Lipníku teď mazec.
Zdroj: Meteor meteoradar
Prima silna bourka,prsi brutalne ale uz se to uklidnuje ale porad silny dest,obloha jenom duni,jsem zvedavej kolik naprsi,bude to dvouciferne urcite... Konecne!
Užívejte kde máte.. chcete vyfotit trávník před firmou? Respektive kde normálně tráva roste.. teď tu kape. Možná to dá i 0,2 mm.. Teď psala kamarádka, jestli zaprší.. nemá čím zalévat. Fakt žůžo. Volal zoufalý kamarád na co výstraha.. naposled mu napršelo víc než 5 mm v květnu..
Co máme užívat? Ty škody? Včera v Třinci silné bouřky a downburst. Fakt chceš mít škody na majetku. Omg. , to není nic příjemného.
U nás nic, všechno chcíplo, v noci to vyžraly J a V Čechy a teď zase řádí východ Moravy, takovouhle nakopávačku u nás dopoledne nikdy nezažiju.
Jakože Morava a pás od JZ na SV umí supercely a komplexy i v noci a ráno? SZ to nedokáže a je jedno jakej je čas. Opět nad očekáváním na východě. Déšť je ale potřeba, tak ať prší... Bez krup a silného větru.
Hurec Co asi... Vodu.. voda v létě bez bouřky těżko z nebe padá, to by jsi mohl vědět kdyż sem píšeš..
Už se rozprselo a solidní blesky... Od rána jinak dusno a 27
Odcházející bouřka z Brna
Tady na jihu Čech úplná nádhera ,od noci prší,už se to od západu trhá ,velká paráda
kapr84 Jasný. V létě prší normálně i bez bouřek. . Asi jsi toho viděl málo
Tma jak v zádeli, tříská to okolo jak z děla, ale jen drobně prší. Jsem zvědav jestli nás to obejde nebo ne.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .