Yurri Není důvod aby někdo přicházel o odměny, podmínky byli ideální na velice silné bouřky, pár míst i velice silné bouřky zasáhli, ale teď už není důvod ten vysoký stupeň držet.
MirekW Stalo se to víckrát už v minulosti. Když si to prostě nesedne všechno nějak dohromady, tak se nenaplní konečný scénář. Je na tom vidět, jak je to celé křehké. Pokud nějaký jeden faktor něco naruší, už se to celé vyvíjí jinak...
Ono je to k zamyšlení, když všichni čekají extrémní bouřky, které ještě ani nevznikly třeba v poledne a stejně mají přijít z velké dálky, tak jak může někdo s jistotou vědět, že se to všechno zformuje, jak se očekává na základě modelů?
Tak nakonec i teď kolem nás prošla menší bouřka a pár pěkných bylo k vidění. Jinak to pak pěkně naskočilo na serveru a na jihu a východě se opět něco tvoří
Predators2 Si říkám, jestli nejsou lepší ty zimní situace, když víš, že bude na horách sněžit apod. S těmi bouřkami je to fakt těžký...
No nevím, letos je to stejně nějaké divné, ona ta sezóna dosud byla nevýrazná a teď to vlastně pokračuje. Jsem zvědavý, jestli ještě zažiju v létě nějaké slušnější bouřky. Byla by to asi slušná náhoda...
Tak nic, já to asi zabaluji a počasí mě fakt zklamalo, nebudu mít už náladu sledovat předpovědi a modely. Dobrou.