Diskuse o počasí Výšková tlaková níže + bouřky od 13.6. do 18.6.
Modélky takové možnosti tam držely dlouho, a ono to vyjde. Konečně se něco bude dít od západu, hlavně bez tornád prosím. Snad bude mít štěstí SZ. Vypadá to solidně.
Fstorm
Vždyť to tak být mělo, ne?
Nevím, ale já teda do konce týdne nic nečekám.
Příští týden už máme ty tropy, tak budou určitě pěkné mely, přece se to všechno nevymaže.
ludvicek
No, vyjel jsem si, jak je to s tím zkracováním a prodlužováním dne v červnu ( akorát překladač blbne s názvy měsíců) ..., je to dobrý, takový vyrovnaný, z rána už to ubírá, ale večer ještě přidává.. docela fajn dny, na to teplo se těším, bude posezení až do noci na zahradě, to miluju a koupačka, ta taky bude, to je jasný! Aktuálně máme slunko, +15, za chvíli jdu makat na zahradu, je tam toho hafo k práci..Víno vyslalo šlahouny rychlostí lezoucího slimáka, tak to musím zredukovat..
Za mně počasí o ničem, připomínající nekonecne babi léto.
Ráno v úterý tmin 4, včera 5,5 a dnes 7
Některé dny nízká oblačnost, skoro pořád mírný přechodně I čerstvý vítr. Přes den tmax 17-19
A k tomu beze srážek, za červen jen 15 mm, průměr je zde cca 100 mm
Vzhledem k počasí kromě plevele nic neroste.
Tohle pocasi znacka ideal,teplota na rovnych 20°C,skoro jasno a do toho sem tam pofoukve větřík,sucho zatim nijak u nas neregistruju,ikdyz mame za cerven pouhych 18mm,kveten tu byl co se tyce srazek nadprumerny okolo(80mm),takze zasoby nejake jsou....dneska na kolo jak delany,vidim to nekam pod kelčský javornik se provetrat
Kupí to pěkně na západě a v Sasku na to že nejsme ve 15% od estofexu. Snad přijde štěstíčko znova.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.