Diskuse o počasí Bouřky 30.6.-2.7.2022
Dejte na střechy soláry ...a pak se modlete, aby nepřišly obří kroupy . A když ne obří kroupy tak silný vítr.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byzny...
Rarach
Jojo byla to okamžitá řacha. Jinak blesků jsem už viděl hodně, pozoruji je celkem dlouho, nejčastější jsou samozřejmě CC, a CG, ale nejvíc se mi líbí Anvil Cralwer. Je to takový rozvětvěný blesk, který mi přijde že se nevyskytuje tak často, vypadá jako takový kořen či co Ale teda aspon já ho moc při bouřkách nevidím. Jinak blesk ohnutý do luku asi není až tak vzácný, každý blesk vypadá jinak, a třeba si takový tvar viděl poprvé, tak ti to přišlo zvláštní
Novorolak
kamarády mám děkuji. ovšem pochybuju že v 15 stupních budeš dělat akci
takhle.. kdyby na moji zahradu přišla bouřka s 10cm kroupami tak asi budu naštvanej, že mi nic nezbylo, ale zase sem ten typ člověka co by si řekl nojo příroda holt nedá se nic dělat prostě tu bouřku zastavit nemůžu..a budu chtít další.. protože miluju bouřky a přírodní jevy.. that's all.. to není o tom že neříkám že to rozmlátilo 10 aut a já nevím co všechno a že to chci znovu.. to ne. ale prostě normální bouřku... jelikož kroupy velikosti větší jak 2cm sem u nás neviděl snad nikdy tak mluvim jinak..
Rarach takže konečná asi 1,2mm
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.