Diskuse o počasí Bouřky 30.6.-2.7.2022
Dreams
Zítra se tam schválně zajedu podívat. Po takových kroupách musí být stopy. Jinak já bych je bral Fakt škoda, že jsem to neviděl na vlastní oči nebo alespoň z povzdálí . To musel být rachot. Bůhví co tomu napomohlo. Třeba tomu pomohl Kozákovský hřbet, který to zbrzdil. Navíc nevím kde jsem to četl, ale Kozákov má co do činění s atmosférickými poruchami. Už jsem to před několika dny hledal, ale zatím jsem to nenašel. Asi to bude v nějaké staré literatuře.
aura_33
Ale né. Takhle přece vypadal Golem. No a nebo je tam trochu podoba Věstonické Venuše nebo
https://www.youtube.com/watch?v=2zhDfUAQSbs
No nakonec už dneska konec. Po dlouhých vedrech spadlo smutných 1,2mm. Bohužel spadlo velice málo jak mi ukazuje meteostanice. Být o 2km na sever, nebo 4km na východ, tak budeme mít bohatě přes 10mm. Holt se naše oblast ocitla ve stínu.
Od zítřka na 14 dní budu vést děti na táboře. Minulý rok se tam objevily asi 4 silné noční bouře, kdy lítaly stany, tak uvidíme co letos.
Takže Dřevohostice zatím čistá 0
Tak podařilo se mi ulovit jen tohle, jinak vše bylo v mracích, a nešlo to vidět. Nad náma se to začalo tvořit, tak aspoň něco. A jinak už vím proč ta hlavní bouřka se nám vyhla, byla to totiž pravostáčivá supercela. Bohužel kdyby to byla normální bouřka, a ne supercela, tak dostaneme přímý zásah. ( Kdyžtak se omlouvám za kvalitu fotky )
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.