Taky Vám nejde načíst radar? V tuhle dobu je to asi přetížený. Jinak si nemyslím, že bych napsal něco špatnýho, měl jsem vysoko nastavený očekávání. Reakce některých mě nepřekvapili, za vlastní názor se hold platí...
Tady pořád prší docela dost... Kouknu se kolik napršelo od rána.
Diskuse o počasí Silné bouřky a vydatnejsi srážky 27.6 - 29.6.2022
Koukněte jak to před Prahou sílí .
frenki12
Mohu se zeptat jen jaký je váš úhrn jako za celý červen? Celkem by to bylo zajímavé porovnání co se týče rozložení srážek. Zase tam kde prší, tak jim to přeji. Akorát škoda, že prší až tak moc, že často jsou lokální povodně a to je špatně. Snad to nebude už tak vážné.
Držte se všichni na JČ.
Od rána tu spadlo 19 mm. Když jsem mluvil o těch extrémních bouřích, tak je třeba zajímavý, že v mojí oblasti se moc nevyskytují. Stačí třeba příměr 10 silných krupobití na Vysočině z toho třeba 2 za jeden rok na stejném místě a tady za několik let ani 1 a pak najednou bylo, ale bez větší síly a škod. Je to záhada, ne není, tahle oblast severně od Prahy je mimo "tradiční pás" a ještě k tomu je tu málo srážek, takže i bouřek. Je to fakt znát.
Peter Sedlák 1
Užijte si tu bouřku, protože až vjedete do Ústeckého kraje, tak je absolutní konec bouřek, snad něco v pátek, ale bude asi už moc chladno, uvidíme.
aura_33
Taky ti něco napíšu na ten tvůj příspěvek. Čekal si na extrémní bouřky úplně zbytečně, protože na ně prostě nebyly podmínky. Od rána bylo v Čechách zataženo a oblačnost se neprotrhala ani odpoledne. Tak jak můžou vniknout extrémní bouřky? To co modely kreslily ráno byla prostě kravina. Myslím hlavně hodnotu CAPE.
Ta bouřka i tak vypadá velice solidně.
Ondra83
Tak radar jde konečně, musel jsem na jiný link a vypadá to hustě... Pěkný no, ale kam to zahýbá, vůbec nevím, je to divný...
Predators2
Já nemyslel u mě, tady jsem nečekal nic Spíš jsem byl v roli pozorovatele v domnění, že uvidím, jak se žení čerti někde na radaru, ale nakonec mi to tak velký nepřišlo.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.