Stanice MB má 6 mm, na zahradě 4 km na JV polovina, takže když to vezmu i se supercelou, tak tam mám nějakých 6-7 mm za posledních týden, úplně o ničem, při tom větru předevčírem od JV, včera ráno od Z, je to jako rosa, ale určo lepší než nic. JČechy další vlna, ta večerních bude ale brutus.
Diskuse o počasí Silné bouřky a vydatnejsi srážky 27.6 - 29.6.2022
vojta-černošice
Trochu zapršelo, no V neděli jsem šel podél Rokytky a jezdili tam vodáci v kanoích... kdo zná, kolik je normálně v létě v Rokytce vody, tak chápe, co to je za bizár
Každopádně půda to všechno pobírá, žádné drama se nekoná, konečně je dostatek vláhy na pár dní
V noci a ráno u nás 15 mm zcela bez bouřky. Žádné stovky mm se tu samozřejmě nekonají a vyschlá půda tohle v pohodě pobírá. Chtělo by to naopak ještě víc.
Moc se mi ale nelíbí ta nekonečná deka, která k nám míří z Rakouska. To by mohlo ještě hodně zamíchat s kartami co se týče původně plánovaných odpoledních bouřek. Nakonec je možné, že z tohoto "velmi silného" bouřkového týdne mi zbyde jedna slabší bouřka z pondělka.
Pošlete nám nějaké bouřky i na střední Moravu
TočenáDvanáctka
Neasi, 2 tropické noci po sobě je hrůza... Nedá se pořádně vyvětrat...
Ondra83
Je to opravdu trošku zklamání po těch všech výstrahách. Těšil jsem se na noční blesky a vypadá to, že bude prd. Ta zrada se dala tušit už včera, kdy se lepší podmínky přesunuly nad vysočinu a východ Čech. Dnešní dopolední deka to už jen potvrzuje. Halt prostě zvlněná SF.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.