Pátek předběžně aladin taky nemaluje zrovna, že by se mělo jednat o deštík na některých místech Dnešek o ničem, zítra bude šance na něco vydatnějšího, pátek je divoká karta.
Jediné podminky jsou ted na Moravě, i když ani tam to není nic moc, ale zhruba ve 23.00 tu bude obrovský CIN, takže pokud to půjde do Čech, možná to zeslábne ale kdo ví. Každopádně tady nic.
Jižní Čechy to mají dle mě dneska jisté. Začíná a to zesilovat i na na D/A hranicích. Uvidíme co na to pak Šumava. Dle mě to pak projde spíš přes Vysočinu a východní Čechy. Klidně si dám dnes pauzu a v klidu se vyspím, pokud by to zítra mělo stát za to, ale zítřek stále daleko v této situaci.
v pátek by to mělo přecházet i Moravu ,na yr.no mi to dává z pátku na sobotu 14 stupňový rozdíl,už aby to bylo za náma ,vedra mi ani tak nevadí ale hlavně to jak se potím jak dveře od chlíva
Peter Sedlák 1 podle nových výstupů by to na západě mělo vzniknout a už kolem poledne s úhrny kolem 50mm za 3h.. a s postupem na východ zesilování Petr11 v pátek teprve přejde ta fronta
Dnes JZ nebude o silných bouřkách,ale o vydatném dešťi.Výhoda zrovna srážky přicházejí se od jihu,JV. Nemyslím že bude opět zalito více než 80mm. Jinak momentálně aktivní blesky jen Rakousko. Tak to vidím já. Hou
Neuro No uvidíme. GFS není sám, který nám maluje bouřky, tak snad to vyjde. Akorát by bylo lepší kdyby to prošlo celou Moravou a Slezskem a parádně sprchlo a zabuřilo, ale bohužel mi toto přání asi nevyjde