Diskuse o počasí
Bouřky 16.6.2022
Peter Sedlák 1 Tady skoro jasno 29,1 jen občas
Písí To jen "zeslabila" bouřka nad radarem Skalky
Valep ok, díky za info.
Tak opět sme v mezeře a vše jde kolem... Stejná situace jako minule, no ještě nějaká šance je, vydali novou vystrahu od 18.00 do 21h na velmi silné bouřky, tak nevím jestli přijde druhá vlna
Klokan_0 přijde.. na vzdáleném SZ vidím vysoké cumuly a rostou před očima
Kokos342 Na vzdáleném JV tohle .Nad námi a za námi na SZ nic není
K nám to teď přichází z Blanska, a nabírá na síle
Petr11 Tady až z té druhé vlny, ale ta už šla tudyma, tebe jižně podjela.. Necelé 2mm dala.. Ještě se od Kdyně rýsuje nášup, ale jestli to vydrží až sem, těžko říct..
Liják je to tedy silný, ale žádné kroupy ani výrazně silný vítr jsem nezaznamenal.. ale třeba to bylo mimo město jinak.
To je maso ta vzácná silná buňka. A jede si pěkně na Prahu. I Praha a okolí něco dostanou protože v okolí se to silně kupí . Podkrušnohoří nic a nic.
windy.com
Na ostravsku to pekne pochcipalo. Pocitam naky destik a end. To hlavni je jizneji.
SZ klasicky nikdy nic..tak třeba v neděli..
JUGOCV Neni se cemu divit. To hlavni se ocekavalo na druhe strane CR.
JUGOCV Jak SZ nic? Podkrušnohoří nic. Koukněte co je na JV od nás Cumuly doslova střílí nahoru a je to hodně vidět tady
No, u Slanýho to už bouchá jedna radost, nějaký směr to má, třeba se to na Kladno taky dostane...
směr Kladno?
Kokos342 Vzhledem k tomu, že na SZ od nás je modro soudím, že to vaše vzdálené na SZ je skutečně tohle a leží to mezi námi Aktuálně 29,4
Rarach můžete mi říct kde to přesně leží na mapě? já nic takového nevidím tamto se rozpadlo jako je teplo.. nedivil bych se kdyby se něco vytvořilo
Tak jsme na zacatku cervene bunky,uvidime jak se to vyvrbi,uz leje slusne...
Tak už to sem leze, jedna pecka za druhou..
Kladno teď
A aby mě to ještě více štvalo na JZ roste tohle
16.6.2022 16:24 JZ
16.6.2022 16:24 JZ
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .