Diskuse o počasí
Bouřky 16.6.2022
Tady bouří kol do kola, sem tam pár kapek, musím pro ty kováře na zahradě, než mně je slimáci sežerou.
Olomouc, krupobití, cca 2 - 3 cm průměr
tak tady kroupy jak krava zezacatku 2-3 cm, pak drobnejsi.
Martin Šimon V které části? jsem také v OL a jen hustě prší...
Posíláme další , ale co v něm je za překvapení toť otázka Hnusných 27,1 + a polojasno
Martin Šimon Hmm, tady v centru jen silně prší
A za chvíli Brno
No mě to nejspíš zasáhne
No nevím. Mám obavy aby to nezdechlo. Zatím to vypadá solidně, ale kdoví co z toho bude za pár minut. Tak snad to dojde, je tedy nechutně venku.
Tak od Držovic kousek pořádná kanonáda, ale vypadá to na letošní tradici = opět nás to mine a opět severovýchodně (tam sucho fakt není a nebude). Třeba se něco mimo slabý deštík ještě urodí.
Boggs Nejspíše jo . Už se to blíží k Opavě
Nevim, proc by to melo zdechat. Podminky jsou idealni.
Rarach A komu jako posíláte z vaší moci ? Nechte si je tam, ať si máte v čem umýt zapocené mozky.
Aidamko1 Jen odhad, ale myslím, že dojde. Však už jí musíte slyšet
Valep Njn, ono to tak občas bývá, že se to zasekne o kopec a prší doslova pár metrů od Vrahovic/Držovic
Jedovice Z naší rozhodně ne. Co došlo posíláme dál a nic z toho si zde BOHUŽEL nenecháváme a navíc místo určení není známo. Pokud by to bylo v naší moci co přijde si necháme a nebo pošleme zpátky na Z když vy o nestojíte.
Rarach Zatím slyším jen ptáky, hromy neslyším. Aktuálně to před námi chcípá, takže uvidíme jaký bude vývoj.
Aidamko1 Už je u Bítýšky, ale skutečně slábne. Jsem zvědavý jestli se ty tři spojí v jednu
Tak to je výjimečný, a klasicky zase zamnou A dokonce bouřka takže dokonáno. Prostá klasika
radar.bourky.cz
Už jdu pomalu sledovat, snad to z toho Prostějova dojde ještě než se to rozpadne, protože se mi zdá že to slábne.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .