Ve čtvrtek je už vydáno předběžné varování před bouřkami platící pro celou ČR, kromě severozápadu Čech. Zatím se jedná o předběžné varování, může se do té doby několikrát změnit.
Kokos342 No, mě to hezky přitvrdil GSF na neděli.., nicméně předpovědět bouřky je ošidné, tak jsem v klidu, v neděli si večer sednu na zahradu a budu čekat..při víně.., Toho 16.6. tam máme CAPE.... 500... takže žádná hitparáda nebude.
Snad to nedopadne tak jako před 2 lety. To bylo na severozápadě to největší sucho v ČR, škoda zeleně. Ale SZ to zrovna mine. Snad něco přijde ze Saska.
Kokos342 Koukal jsem na Windy a podle něj ve 14:00 by tady něco mělo být. Jenže tady jak jsem už psal se to dost mění. Někdy se to nad námi rozpadne a jindy se to tady naopak drží. On Kozákov také udělá své. Jestli tak tady bude slejvák. Každopádně bouřka ve dne je mi k ničemu.
Kapitán Exner A letos tak sz bude nejsušší opět. I už aldy dostává mnohem víc. Převládá novodobá klasika: všichni, hlavně jih a východ bouřkové hody a tady? Navíc jste tu první možnost vůbec neměl dát, to je nemožný. Žádný severozápad a západ nedostane, je to jasný a vy to víte
Ondráš* Také jsem dal ,protože to vidím jako nejpravděpodobnější možnost a navíc čekám to tornádo. Jinak v neděli to bude na půli cesty k výročí tak uvidíme.
No jestli toto vyjde tak to bude celkem masakr. V neděli v Čechách až 35st. Pak silné bouřky a příští čtvrtek a pátek po oba dva dny až 80mm a teplota přes den 8st. a v noci 6st. To asi nevyjde protože je to hodně daleko.