Petr11 Jj, u toho Horšáku asi nejsilnější bouřka zatím dnes a jak píšeš, s ultrarychlym vznikem.. Mě to bohužel mine severně... Ledaže by se z toho stala SC, ta by se sem na nás mohla více JV stočit..
Aldy1977 zajímavý.. na Moravě žádný bouřky nejsou komplexy pořád chodí přes západní Moravu a zase nejsilnější bouřky budou na JV Moravě.. to je zajímavý
Peter Sedlák 1 Stojí to fakt za ho..., několik let pořád to samý dokola. Už fakt ani nemá cenu sledovat ty situace protože je vždycky jasný jak to dopadne. Asi tady uschneme nebo uhoříme. Doufám, že je alespoň ještě nějaká voda v nádržích
Negan Však ono se to zase otočí k lepšímu a posune se to. Dejte tomu čas. Už jsem to říkal. Já na pořádné bouřky čekal nějakých 7 let... a dočkal jsem se swan1 Mě dnes trefí možná leda tak šlak A k té fotce: hezky se ta kaše vaří
Negan Přesně tak, tady nemáme nárok už ani na ten déšť, jen na nejvyšší teploty a sucho. SZ od Prahy už to začíná připomínat polopoušť. Pořád dokola to je a chodí to stále přes stejná místa...
Negan Sice jsou tématem bouřky, ty tu ale nebudou... Naopak tu máme výstrahu před požáry a čeká se parádní hic. K tomu už je vše suché a žluté - pod borovicemi ani tráva neroste. Tak ať už tady rychle něco naprší - děkuji Jo, pravda, měli jsme letos o přeháňku víc než v Brodě