Teď se přepočítal ECMWF.
Diskuse o počasí Bouřky 30.7. - 1.8.21 + silný déšť 1.8.21
Vypadá to, že by nás to okrajově z toho Rakouska mohlo líznout. Pane jo, to by byla věc, jít spát za šumu deště...
jack
A bojí te se stejně tak i toho, když přecházíte silnici nebo řídíte auto, či jedete nějakým dopravním prostředkem - protože tam je riziko nebezpečí mnohem větší, než nějaký déšť...
Dobrý den.. Až bude opět Novohradka v Luži na 3 stupni.. Zase budou se všichni divit.. Viz stavba v Kutříne. Prosím mlčet děkuji..
Určitě.. Ať se staví.. Je potřeba víc devastaci krajiny.. Jednou nechci vidět až spadne tolik vody jako např v Číně...Německo atd.. Bohužel. Ta českomoravská vrchovina.. Dokáže divi..
jack
Tys mi padl do noty. Neožerem se spolu?
No fakt tyhle situace mi nahánějí hrůzu. Za jedno to mám rád, ale z dálky ale jak to přijde blíže nevím co bych dělal. Buď si tak zacpat uši abych nic neslyšel nebo si vypíchnout oči abych nic neviděl jenže Člověku to nedá a musí na to čumět a přát si ať se to co nejrychleji odplíží nebo rozpadne.
Poslední moje zkušenost s strachem z bouřek bylo Tornádo na jižní Moravě. Když jsem viděl jak tam ta bouře řádí a že se žene tak nějak naším směrem tak jsem se buď začal modlit nwbo jsem se fakt ožral Slivovicí trnkovou. To bylo rychlé protože jsem byl i trochu hladný a půláska jsem dal tak za 2H. Pak jsem byl jak Dán a jrn si matně vybavuji tu večerní a noční silnou blýskavici která byla fakt brutální.
No pak na druhý den do práce a tam jsem měl co dělat abych to vydržel.
No teď nevím jestli se ožrat nebo to zaspat, ale jak babo raď.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.