Na celém Z obzoru je pořádný masakr. Blesk stíhá blesk. Nad námi zatím téměř jasno a bez větru, hromy sem nedoléhají... Snad se to obejde bez nějakých hrůz. Už si musím jít lehnout, každopádně. Stranik Dobrou noc
[b]Miriam[/]tak bohužel nemohu usnout, Navíc furt přemýšlím jak silná bude ta bouřka, atd. No dnes se asi nevyspim. Tak co už budu spat zítra přes den, teď počkám na bouřku, až přejde půjdu spat
Miriam Ale je fakt zajímavé že před chvílí šli vidět záblesky, a teď u nás nic, najednou je jasno, hvězdy na obloze, a klid, jen tichý vítr, to je asi klid před bouří
Klokan_0 To nejhorší je teď na SZ od nás, k vám už to také nepřijde. Už se to i docela vzdálilo, blesky jdou vidět jen velice slabě a z dálky. K nám se teď něco přiblížilo, hodně se rozfučelo. Ale je to bez blesků a na radaru zelené. Snad je to jen voda. Já bohužel taky nějak nemůžu spát - bojím se případných škod. --------------- Takže ne, už tady hřmí, i na radaru je vidět, že se tady něco vytvořilo.
To nejhorší je teď mezi Brnem a Jihlavou, tady je teď slabá bouřka a doufám, že to, co sem jde z Rakouska, také zeslábne. Klokan_0 Já vždy doufám, že nás trefí jen konec bouřky (když už musí být bouřka). Většinou máme to štěstí, dnes si tím ovšem nejsem jistá. U vás by to tak ale mohlo být.
Klokan_0 Všechny, co jsem viděla, byly v mracích. Některé přes půl oblohy. Jak jsem psala, nad námi je slabá bouřka. Hodně fučí i sem tam spadne drobná kapka + jsou nějaké blesky (ne moc). Ovšem to spíš vypadá na předvoj té hrůzy, co je západněji.
Klokan_0 Bylo to dost daleko a západní obzor je celý zahalený do mraků. Viděla jsem jen záblesky, ale hodně silné. Chvílemi bylo i u nás od té vzdálené bouřky skoro světlo. ------------- Před chvílí začal prudký liják.