Tohle léto pravděpodobně vejde tak trochu do dějin jako léto nočních MCS! Ta dnešní moravská, kolikátá to už byla? Pátá, šestá..? A dnes v noci bude další..
No je to přesně jak psal, všechno bude tam, kde byly dnešní noční bouřky, čím to je, že jsou ve všech situacích bouřky v tom samém pásu? Alespoň dneska nemusím sledovat radar , když u nás žádné bouřky nehrozí, bude fakt max jen deštík
U nás to na bouřky vypadá spíš až v ten pátek, pan Borovička ráno říkal,že by to mělo jít přes střed republiky...Dnes v noci jen malá sprška.. Hlavně ať už přijde to ochlazení, jediný den co bylo relativně dobře byl pátek.. Teď po tom jejich slavném ochlazení, bude zase jen" líp" v sobotu a pak zase teploty nahoru
Lucina Je, tak já se těším konečně na teplo, včera se přes den ochladilo na 21, to opravdu není letní teplota, dnes mám na to teplo výstrahu, tak snad bude lépe, zítra i pozítří to bude o dost horší, jinak aktuálně podzimní zataženo a nějakých 19, na ráno gut, v noci ani kapka.
Peter Sedlák 1 Pořád to říkáme dokola... počasí se cyklí a letos se to jen dokazuje... věřte mi ze až se zase zacyklí do sucha a veder bude hůř... kouknete jak je ve Španělsku...SZ USA buďme rádi co tu máme teď
Podle aktualit tady na in-počasí, by měly bouřky být v tradičním pásu, o středních Čechách se vůbec nezmiňují, stejně jako při minulých situacích. Je to furt dokola, ale třeba minulý týden u nás bouřka byla, tak uvidíme večer .
Ale pro Plzeňský, Karlovarský a Ústecký kraj si myslím že je výstraha zbytečná, bouřky skoro nebudou, spíše by měla být výstraha na vydatny déšť a zvedání řek, povodí je hodně nasycené a jestli spadne plošně kolem 50mm jak ukazuje aladin tak řeky budou hodně rychle reagovat