Diskuse o počasí Silné bouřky od 28/29.6.2021
No a zase ostrouhá celé SZ a ostatní budou mít blyskanice, už nedávno jedna situace nás krásně obechcala tak proč nemůže druhá.
Valep
Zdravím kolego!
Koupák v Kolinci byl už před bouřkami neoficiálně otevřený, bez vstupného, se zavřeným občerstvením (nicméně hospoda vedle na stadionu měla o víkendu otevřeno, byli jsme na koupačce v neděli ) Ofiko má otevírat od 1.7.
Ale nevím jak teď po těch lijácích pondělí - pátek.. (tady 111mm).., berou vodu z Ostružné, těžko říct jak se daří filtrovat tu žlutou břečku, co tam teď v týdnu tekla a stále je to ještě hodně kalné..
Ale třeba tu filtraci mají dobře vychytanou..?
Kokos342
Dobrý den,kde tyhle fotky hledáte?já se bohužel na jejich webu moc nevyznám.Díky za radu
Kokos342
Hlavně že Morava má být tentokrát snad uchráněna, škoda že my už ne... sice tam nemáme tak vydatné srážky ale zase vítr, to je spíš horší
Edit
Tak jsem si to blbě prohlédl, Aladin tam něco má i pro Moravu třeba se to zruší, nevěřím že přijde komplex, už jsme si to vybrali..
Poloha TN jižně od VB je prakticky identická jako při minulé situaci..
Přechod TF dnes bude víceméně v utajeném režimu, krom oteplování se u nás ničím dalším výrazněji neprojeví..
Jsem zvědav, jestli letos dojde i k tomu, jako loni, že se vyskytnou i přeháňky a dokonce bouřky na některé z TF..
Loni k tomu došlo v létě nejméně 2x...
Nové zhodnocení a výhled z předpovědí změny počasí v červenci..https://www.severe-weather.eu/europe-weather/stron...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.