Diskuse o počasí Silné bouřky od 28/29.6.2021
swan1
Zemědělci tu krajinu fakt zničili, přitom je třeba znáte, dělaj jen to, co se rentuje, takže přece nic špatného, bohužel. U nás napršelo teprve minulý týden, takže klidně ať je pořádná bouřka každý týden, samozřejmě bez větru, ten nemám rád, stejně jako tuhle zimu, děcka se pak rochněj ve studený vodě a jsou z toho úplně zbytečně nachrchlaný, bohužel teplo vydrží jen 3 dny a už v pátek šlus, pak budu rád za letní den.
Miriam
Ano přesně tak ... Tam se nejednalo o tornádo ale prý větry ze 3 stran které se tam srazily a zařádily ... Proto je to tam hodně lokální. Fotek mám více, ale nechci to tady zbytečně zasírat fotkami. Byl jsem tam pomáhat na 3 dny. Protože to je pro mne nejbližší postižené místo ... Na Moravu se mi nechce - moc daleko, navíc to tam je už totál zalidněné ...
Ahoj, jelikož jsem měl tyto dva dny dost napilno, tak bych se ještě vrátil k luxusní bouřce z úterý na středu. Zatím bouřka tohoto roku, která trvala přes hodinu a dala celkově 18,6 mm. Nejblíž se trefil model ICON (DE) se svými 18,9 mm. Střídavě silný déšť, malé kroupy a nárazy větru kolem 15 m/s. Ve středu večer další přeháňky a 2,7 mm, ale už bez bouřky. Nyní svěží letní dny a spíš jen takové paběrkování, co se týče srážek.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.