Kokos342 No jen možná uvidíme ale podle mě přijde něco, počasí mi hlásí ve 3 až do 6 ráno bouřky, plus to psali všude a i na In Počasí, že na Moravu by měli bouřky dorazit ráno.
Tak tady a západě zatím slabota pár blesků a normální déšť a slábne to, z toho nebude ani 10 mm, jestli nepřijde ta další vlna z německa tak výstraha na zvedání řek na Plzeňsku zbytečná
tady jsme po první bouřce. Přívalový déšť, vítr jen relativně slabý, bez jakýchkoliv ničivých účinků. Napršelo během 15 minut úctyhodných 18mm. Teď bude krátká pauza na odtok vody a pak to vypadá na další nadílku, ale dle aktuálního radaru by to mohlo být dešťově trochu slabší. Tak snad. edit. Jen jsem to dopsal, tak do oken začíná slušně dunět vítr. Tak možná bude slabší co se srážek týče, ale jde se slušnými nárazy větru.
Frantis95 ne není zas tak silná, ale je to jedna z nejlepších, krásná blesková aktivita, vítr hučí, ale není to šilené, máme tu potvůrku nad hlavou, jsem zvědavá kolik dá dlouho jsem nepřispívala mám před státnicemi a zítra zkoušku, ale na tuhle potvůrku se ráda podívám trochu zesiluje blesky co 2 sekundy, ale byly už silnější
Poslední snímek z radaru vypadá dost děsivě. Zformovalo se to tedy neskutečně. Podle webových kamer z Českých Budějovic to vypadá jako když se na obloze protrhnou stavidla. Začínám větřit příchod této smršti do naší oblasti