light123 Je velká pravděpodobnost, že Šumava bude tím místem, kudy to k nám vstoupí, jestli to pak půjde více na SZ nebo na SV, je pro mě osobně vedlejší..V bouřkách a v b komplexech se často dějí ne úplně předvídatelné věci, včetně změn směrů pohybu.. Netroufam si odhadnout, jak to večer v tomto směru dopadne..
Aidamko1 dobře ale tak řekni mi jak a co se hodně změní? však teď je to předpovídáno na střední Čechy takže to znamená že se to posune o 100km východně? to bych ani radši nechtěl protože by to hlavní prošlo přeze mě...podle mého komplex projde přes Čechy a vedle něho projde úzká linie přes celou Moravu
i Aladin to tak naznačuje... že tam budou taky ale půjdou rychleji proto jen 10mm
Yurri Konečně je od vás slyšet sama chvála a radost. Ale tak vaše záhony by pojmuly i dvojnásobek ještě ne? Vsadím se, že dnes rozlivate vodu všude možně.
Novorolak dost stupidní výsměch Aidamko1 hmmm to je zajímavý proč modely ukazují že to půjde na SV přesně a Estofex tak nějak divně uvidíme už i estofexu to nevyšlo několikrát
jako minulý rok 2ka na Moravě a kvůli dece bylo hovno
Kokos342 Na pomezí Rakouska a Německem chtěli dát i stupeň 3, ale kazí to nízké CAPE. Stejně tak u nás - kdyby se ta oblačnost protrhala a oteplilo, tak tu máme extrémní bouře. Takto jen bude dost pršet.