JUGOCV Myslím, že vítr moc nebude, spíš vydatný déšť, možná se i bude blýskat a to bude tak vše. Pokud bude silný vítr, tak jedině v plzeňském kraji, kam směřuje to nejsilnější, ale je otázka, co se s tím do té doby stane. V noci na dnešek to taky překvapilo, že se to tvořilo i v noci.
kuba Vypadá to tak.. no jsem na to zvědavá, co z toho nakonec bude, ale doufám, že ne nějaká šílenost. V kolik myslíte, že by to sem mohlo cca dorazit?
Hezky se vám to formuje, tak snad z toho v Čechách taky vytřískáte maximum a užijete si. Já si nastavím provizorní budík tak na čtvrtou ráno pro případ, že by se to dostalo i na Vysočinu, to by tu mohla být pěkný blýskavice. Ale ono se stejně asi nebude dát spát.
Já mám v hlavě takový divný pocit, protože mi něco říká, že dorazí v noci bouřka. Nemohu si to vysvětlit, ale možná je to díky postupu té bouřky u Augsburgu, které postupuje spíš lomně na SV/V.. Ta se ale rozpadne...
Pro Čechy to bude nejmasivnější bouřková událost za posledních několik let, v posledních pár letech téměř vše chodilo přes Moravu. Možná to bude i bouřkový systém roku...