Tak Vy máte ještě víc na tu Středu ... no my máme 64 .... To jsem vážně na to zvědav. Já myslím že to zkrouhnou silně v dalších výstupech ... Nechápu co to jako má být za drek předpovědi ... kor takový nesmyslný sekyry. Může mi na to někdo odpovědět z tohoto webu?
Na dnešek i zítřek sem místní předpověď dává čistou srážkovou nulu. Němci mají tedy jiný názor.. Myslím si, že minimálně na Šumavě něco bude, ta trochu kupila už včera večer, i při nízké vlhkosti vzduchu.. Vlhkost by ale měla během víkendu jít nahoru, dnes večer sem predikce k večeru dává 80-100%, na zítřek cca 80%..
light123 Jo ta dvojka bude od pondělí nejspíš i u nás. Myslím si že už by dnes ČHMÚ mělo vydat výstrahu na silné bouřky pro Plzeňský, Karlovarský a Ústecký kraj
Mno vypadá to, že nás čeká krušný týden, aladin už maluje velmi silný vítr nad 90 km/h i pro nás na noc na pondělí, já chci hlavně déšt a pořádné fotogenické blesky, o vichr nestojím, máme obalenou třešni a švestku, tak vichřice by to mohla klidně polámat, právě silný vítr v bouřkách kolikrát i vzdálenějších tu bývá problém, na středu to vypadá zatím na pořádný masakr
Ten zítřejší bourkovy komplex nejspíš dorazí až někdy kolem 10,11 hodiny večer tak už by tak silný být nemusel ale třeba model ICON-DE dává pro Německo nárazy větru až 150 km/h pro nás tak kolem 90km/h,ale treba to dorazí o pár hodin dřív a bude to silný i tady
Chmu už vydalo výstrahu na silné bouřky ale na zítra večer a noc na pondělí, myslím že ji mělo vydat i dnes, sice budou bouřky hodně lokální a můžou být ojediněle hodně silné
Pro nás to vypadá dobře na pondělní odpoledne a úterní večer, kdy tam modely naznačují něco jako MCSku od jihozápadu, tak snad to vyjde. Další dny možná také snad něco bude
kuba No, tak já se přidávám a těch 150km vítr, kroupy hromy blesky, přívalák a tak ať Vám slouží ku zdraví.., ať to máte silný i tady..Já se spokojím s deštěm ..těch 30mm co nám píšou...taky dobrý..