Diskuse o počasí Bouřky 19.6. až 25.6.2021, postupně i silné/velmi silné
Co to má být v 5 ráno?
Hádám asi se vzbudím mnohem dřív pokud vyjdou.
Bouřka v Hodoníně podle radaru solidní. Další uživatel, který to předčasně odsoudil a najednou je u něho bouřka. igor127
Ty bouřky na východě jsou spíše na výstrahu s vysokým stupněm a noční budou možná na nízký. Jestli jo, tak je vidět, že může být pro meteorology celkem problém předpovědět míru intenzity bouřek.
Predators2
V té buňce jsou kroupy, to byste nechtěl .
Přátelé, tak něco tak silného jsem minimálně 5 let neviděl. Ze střech se valila a stále valí doslova vodopády, viditelnost pár desítek metrů a jenom v severní části města udeřilo už přes 30 blesků do budov. Ve vzduchu je neskutečně cítit ozón. Zhruba 2 minuty padaly kroupy s průměrem do jednoho centimetru.
Peter Sedlák 1
Netrefí nás těsně. Už dlouho jsem neviděl tak pěknou strukturu bouřky.
JUGOCV
Je 30°C, tak nevím. Ale fakt je že KH kupilo pěkně, dali se z toho udělat pěkné fotky.
JUGOCV
To může být tím. Problém je, že ty srážky byly lokální, někde pršelo a bouřilo vydatně a o pár kilometrů dál ani kapka. Jsem zvědavý na ty bouřky, ale pokud u nás bude přece jenom chladnější vzduch, nebude energie a ty bouřky nemusí být silné, jak ČHMŮ předpovídá. To spíš na východě budou velmi silné, na západě a severozápadě maximálně silné. Uvidíme.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.