Diskuse o počasí Bouřky 19.6. až 25.6.2021, postupně i silné/velmi silné
A pro nás nic?
Peter Sedlák 1
Jejda úplně nečekaně se začalo něco tvořit. Prosím ať to nesežerou hory.
Predators2
Cumuly vidím i jinde než u hor, i tady nějaké jsou tak snad se vytvoří i tady něco.
Peter Sedlák 1
Ta bouřka se vytvořila na úplně stejným místě jako včera.
Predators2
Na radarech vidím, že se k tobě blíží pořádná mela, tak si ji užij, protože u mě nebude nic.
Kapitán Exner
Není co užívat. Bouřka je na německé straně a je nejspíš i silná.
Predators2
Radar změnil postup teda, bouřka bude postupovat dál na východ přes Německo. Hold si budeme muset počkat.
Ta předpověď na zítřek je přitažená za vlasy, prý na většině území přeháňky a bouřky, přitom srážky by měly být někde od východních Čech dál na východ. Dnešní výstrahu pro nás zrušili, předpokládám, že zruší i tu zítřejší. Nejvíc nadějně vypadá úterý, kdy by mohl ve večerních a nočních hodinách přecházet velký bouřkový komplex od jihozápadu, ale to je ještě daleko.
Proběhla další aktualizace aladinu a ještě přídal více srážek na SZ,
no vypadá to zajímavě, mluvil jsem s kámošem a ten mi říkal, že ten komplex co příjde s Německa se trošku více stočí na východ..takže máme velkou pravděpodobnost že to přejde i přes Ústecký kraj
https://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ov/ala...
JUGOCV
Máme slušnou šanci. Podle vývoje se ten komplex vytvoří o něco východněji. Je jedno jestli to přejde ráno nebo v noci. Ráno v Německu byly dost silné bouřky a přešly až k severnímu moři.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.