Na Moravě stále panují dobré podmínky. No dneska na Moravě nebyly žádné "osamocené" bouřky, ale přímo přírodní pohroma.
Dneska už asi raději nic nechci a po tomhle asi po celé léto. Prarodiče jsou naštěstí v pořádku, ale ten strach je šílený. Bouřky už ne, děkuji.. Raději sucho.
Diskuse o počasí Bouřky 19.6. až 25.6.2021, postupně i silné/velmi silné
To je rachot venku. :P
Frnda
Dobře, ale furt takhle si vybrečet sucho nejde.
Pokud tak hodně chcete sucho zajděte někam kde je suchá oblast, nejraději ta poušť. Ovlivnit počasí nemůžete.
Já už dál nepokračuju..
Aidamko1
Souhlasím, musím přiznat, já mám strach obecně z bouřek, zvlášť, když čtu tyhle zprávy jako tornádo, supercely, tak se toho bojím, ale déšť v noci by nebyl špatný.
Podle toho co jsem četl na internetu tak to schytalo hodně obcí na Jižní Moravě jakmile jsem si četl že to schytala i Moravska Nova Ves kde jsme byli minuly rok na dovolene, zavolal jsem pani a pánovi co jsou už starší par co má vinny sklep a penzion jestli jsou v pořádku, naštěstí ano, ale taky to schytali a neví co bude dál domluvil jsem se s nimi a v sobotu sedame do auta a jedeme jim tam pomoct, každá ruka se hodí potom co se stalo
Tahle vlna bouřek bude podle mne nejhorší v historii Česka, fakt ty bouřky umí zabíjet a není to žádná legrace, jen blázen by se odvážil vyjet do noční můry nafotit blesky. Je to sice krásné, ale nebezpečné.
lukas94
Taky jsem domluvený jet za prarodiči na pomoc s uklízením škod. Nic hrozného to není, ale na zahradě mají polom, takže budeme odklízet stromy a kusy zdemolovaného kamrdlíku..
No a to z Čech vypadá taky děsivě.. Ono to postupem na Moravu bude prý hodně rychle zesilovat.
Na ČT24 bude pravděpodobně speciál o tom počasí...
Lerko
Jo dojde.. Z jihu Čech ta lajna, která bude zesilovat.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.