Bál jsem se krup, naštěstí byly v menší míře ... ale takto velké jsem u nás v životě neviděl. Dle radaru nás chytl okraj toho nejsilnějšího. Naštěstí zahrádka vypadá OK, jen mám rozbitou plastovou, vlnitou střechu na pergole.
U nás jsou teď taky mamaty, ale s tím na Tišnovsku je to úplně nesrovnatelné. Jinak ty bouřky se pěkně rozjíždějí, ať už ty v Beskydech u Valmezu nebo jižně od Brna a na Vysočině je vidět, že energie je fakt hodně. Tady je z dálky akorát občas slyšet tichý hrom, asi z kovadliny.
ICON D2 to dneska trefil prý úžasně dle jednoho jedince.. Dole je jeho modelová předpověď odrazivosti pro čas 18:45. Tak pokud by se to mělo známkou hodnotit tak za 4. Vysočina nic, Rakousko nic, JM nic.. Jo model za všechny prachy.
Jinak tady občas zahřmí, ale jinak je extrémní dusno a venku se fakt těžko dýchá.
No já to už raději dneska balím, protože při pohledu na radar se mi zvedá žaludek. Jo, nejsilnější bouře a jak to dopadlo. Hrozně. Jo, ale ten ICON D2 ještě horší, ten se předvedl jako nejhorší model.
No já mizím ven, protože jak se zdá, tak by pršet nemělo, tak se mějte a hodně štěstí všem, kromě mě..