Dneska opět nic jako vždy zas se vše rozpadlo a napršelo jen 0,7mm za srpen jen 18mm a od začátku roku jen 380mm to budu rád když dáme 500mm do konce roku.
No a už opět ve starých kolejích, přeskakování. Zas nic nebylo ale ku podivu ani na jihu Čech, což se dost divím. Asi to tu odpuzuju. Ale není to tu narozdíl od SZ potřeba.
igor127 To sice jo ale 8 mm při tom deficitu, který máme, teplotách a výhledu je to šul nul. Ano lepší, než nic ale také nic, co by stálo za zvýšenou pozornost.
F4 No, jestli si myslíte že lokální bouřky z tepla spasí sucho, tak jsem fakt "hloupej". Tohle je ale naprosto pěkné množství na mírné ochlazení a osvěžení pro rostliny ale i lidi (pokud pak nevyleze slunce, není to ráno nebo během dne), a o to v těchto vedrech jde, aby se osvěžila přiroda a všechno, což 8 mm krásně udělá...než 0
Frnda Včera v Praze bylo po bouřce už večer okolo 20, oproti 30 rozdíl...Ano, když je to v nevhodnou dobu ten déšt, nebo pak ještě vyleze slunce, nic moc pak ten stav....
Aktuálně po dešti z rozpadlé bouřky, bezvětří a nějakých +18, naprostá pecka, ale před bouřkou se fakt nedalo nic dělat, uvnitř v bytě +24, líbilo by se mi, kdyby se v noci vůbec neochladilo.
Frnda Proto taky musí dorazit pořádná bouřka, ne jen nějakej hodinovej zahradnickej deštíček, teplota žuchne na 20, v noci to vlivem radiačního ochlazování sjede na 15 a dá se krásně vyvětrat, ještě k tomu je ten vzduch krásně čistý.
Frantis95 Taky si rikam, kdyby bylo takovych +26 az +28 pri nizke vlhkosti, idealni stav. K ranu by to sjelo na +15. Sem tam bourky, takhle klidne muze byt az do konce zari. Nojo, idealni svet. EDIT: My tady potrebujeme mit k ranu +15, pri +18 se horko v baraku nevyvetra.
godlike Přesně tak, klidně může bejt při bouřkách vyšší vlhkost, určitě to za to přece stojí, ty noci bych ale zvednul na aspoň na +18, 15ka už je na mě na hraně, klidně celé září, byla by to trochu náplast za studený květen, v červnu jsem chvíli topil a v červenci to bylo hodně na hraně, stejně jako maximum +14 minulé úterý.