V Usti to bouri... jestli zas F4 prijde, ze ani kapka, tak uz mu nebudu verit...
Jen proboha tady uz zadnou bourku, neda se v tom existovat.. Porad jak bude 14 dni sahara, a kulove... vedro,chcanec, vlhko... melo bejt 14 dnu vymeteno ne?
Predators2 Však ještě v srpnu bouřky budou celej týden ve výhledu jsou pořád hlášeny bouřky tak jsem na to zvědav jinak už skoro hodinu u nás hřmí ale moc neprší
V Plzni včera se sice přes den zatáhlo, mraky se honily kolem města a zlověstně bouřily, ale pršelo jen symbolicky. Dneska dopoledne mě vzbudilo zase bouření, no aspoň 2-3mm na zalití trávníku spadly. Jinak bída, ale aspoň není hic.
Lištička Můžu se jen zeptat, když si dám stanici v Plzni, zde na IN-počasí, tak ukazuje že tam je mezi 22-25, takže dnes máte celkem OK - kromě té vlhkosti, ale vy se divíte? stanice v Plzni zaznamenaly dnes 3-4 mm srážek, což bohatě stačí na zvýšení vlhkosti, takže vlhkost je pochopitelná a na místě, ještě když je pod mrakem - u nás dnes bylo dopoledne jen pod mrakem a bez deště a měli jsme přes 70% vlhkost.
Jinak ty čechy za dva dny v podstatě na stejných místech takové bouřky, njn bouřky z tepla, to budou slušné rozdíly
Tak tohle byla slušná bouřka.Jedna z nejlepších v letošním roce.Spousta krásných CG blesků a k tomu spousta vody.Přívalový déšt trval cca 10 minut,ale pršelo zhruba 30 minut.Napršelo nám tu krásných 21,5mm.Stačilo jen trochu zanadávat a ono to přišlo.
Vidim Cosmo si dava pauzicku... fakt ty modely jsou uplne k nicemu. Je to jako si hodit korunou a vyjde to uplne na stejno. Vsude kolem chcanec a u nich cisto...
Hlavne ze porad musej mit vykonejsi compy... stejne tam pak akorat mastej Dooma
Od začátku roku máme 5 bouřek, to jste mě tedy pobavil. Jestli je nějaká oblast, kde mají poslední dobou bouřky furt, tak je to Vysočina, Jihočeský kraj a Olomoucko, Praha je na bouřky pěkná díra a většinou je zde kulové, jako třeba zrovna dnes.
U nas vcera bourka s pomerne prudkym destem, celkem 10mm. Ted je vsude kolem kupovita oblacnost, a to jeste do dobrych 15,30h bylo krasne na koupani, chvilemi se ozyva hrmeni od jihovychodu (Orlicka prehrada), nicmene zatim neprsi.
Lištička Jak může od rána bez přestávky pražit, když podle webky, a podle srážkoměrů to tak nevypadá - copak tam pršelo z jasného nebe? Toto mě fakt udivuje...
Bouřky dnes opět jak přes kopírák včerejšku, zabouří zaprší mírně, lokálně vydatně v SZ čechách, pak to doleze pod Prahu, přeskočí to Moravu a na stejné spojnici to začne nad Slovenskem....Snad se to začne pořádně i u nás rozjíždět, my ještě schlazení nebyli - tak, aby se i pocitově ochladilo...Také krásné podmínky, bylo by to škoda, nic nemít...
Tutugon Tak teď jsi mě opravdu pobavil. Ano, včera v Praze lokální bouřka byla, ale ona Praha je bohužel trochu širší pojem. Asi jako byl u vás házel do jednoho pytle Pelhřimov s Humpolcem.
Bych se z toho pocasi fakt posral. Tady celej cervenec nezaprsi, ale zacatkem srpna mi dozraje obili a leje obden. A to jsem uprimne a mimoradne doufal, ze vyjde tech deset dni tropu, jak to jeste v nedeli predpovidali. Aktualne asi nejsilnejsi bourka roku. Privalovy dest, slusna bleskova aktivita. Jak uz tady nekdo psal, cim modernejsi technika, tim pravdepodobne horsi predpoved.