Frantis95 ani mi nemluv, chodí to po kopcích na obou stranách, ale do údolí nic nedojde....neřekl bych nic, kdyby tu poslední déšť nebyl skoro 2 týdny zpátky a nemívali tu pravidelně nejvyšší teploty v republice
Děje se neuvěřitelné Z čista jasna Bavorsko vyrobilo buňku, která přirůstá zespodu i seshora a má dobrý směr sem k nám. Tak jsem zvědav, kudy nás to podjede či nadjede..Nebo že by nás letos trefila ,,už,, druhá bouřka napřímo..? To se mi fakt nechce věřit.. https://mapy.in-pocasi.cz/
Petr11 Jj, koukam tu na to uz od obeda.. Porad jim to tam na zadni strane prirusta.. Prvni foto to nad Strakonickem, druha fotka ta mrcha z Bavor co sem leze..tak snad..
Petr11 To z Bavorska se zastavilo a slabne.. To nad Susici mohutni ale miji nas to.. Takze opet funguje ten bermudskej trojuhelnik tady, ve kterym chcipaj bourky a mizi srazky.. Zatim ani kapka tady..ackoli bourkami obklicen..
Musím říct, že i zde to jakýmsi způsobem neustále bobtná a hřmí kolem dokola už zhruba druhou hodinu. Srážky tak slavné nejsou, chvílemi i slušná intenzita, ale nedává to víc než 4mm. Ochlazení je už však znatelné
Ty bourky na Pribramsku stojej na miste uz celou vecnost, to je hrozny! Ani z toho moc neprsi, tady uz bylo asi pet prehanek, ale kazda sotva na zaliti...
Petr11 Nevim,ale je to tak.. Foto kolmo nahoru.. to nalevo je okraj kovadliny bourky na Horazdovicku..to napravo okraj kovadliny bourky nad Sumavou..ktera nedolezla.. To uprostred je sucho bez srazek nad mou hlavou..a takhle je to tu celou sezonu.. porad dokola..