Jsem zvědavý jak to dneska dopadne.Estofex si dal volnou sobotu.Už ted po ránu míří do západních Čech bouřky.
Diskuse o počasí Bouřky od 25.7. do 5.8.2018
F4
Máte smůlu no.Zato tady to vypadá nadějně.Tvoří se sice slabší bouřky,ale mají dobrý směr.
Vypadalo to nadějně.Bouřka měla dobrý směr,jenže se rozpadla a jen trochu zní zprchlo.
F4
Vždyť fronta je ještě v Německu, takže si myslím, že ještě něco přijde, vždy nejsilnější bouřky jsou až večer. A na západě Čech byl i ráno pěkný slejvák, ale prostě ty bouřky a silnější přeháňky jsou jen místy, na nějakou pořádnou frontu si budeme muset ještě počkat, zatím to vypadá na čtvrtek a pátek, ale jednou modely naznačují že půjde, pak ne, teď zas to vypadá že ano, takže se musíme nechat překvapit zda půjde a nebo opět nad Francií a Německem zeslábne a rozpadne se.
PatrikMO
Vy v Mostě máte nějak předplaceno. Já v Klášterci jsem viděl po x týdnech trochu silnější déšť, ale trvalo to tak 7 minut a výsledkem je jen 1,5 mm, no aspoň se trochu ochladilo, ale slunce zase vylezlo a bude prádelna a teplota určitě ještě vyjede ke 30.
Storms
V Německu už nic není a ani modely nic nepředpovídají. Samotná fronta je slabounká, tohle jsou předfrontální bouřky odhaduji.
Vydána výstraha na velmi silné bouřky pro okresy Rokycany, Plzeň-jih, Beroun, Příbram, Praha-západ, Benešov, Strakonice, Písek a Tábor. Pletí dnes od 18:20 do 21:20. Vydána z důvodu silné bouřky v Plzeňském kraji:
Přes okresy Rokycany a Plzeň-jih postupují k východu velmi silné bouřky doprovázené krupobitím, silnou bleskovou aktivitou a přívalovým deštěm s krátkodobými úhrny kolem 40 mm.
Bouřky budou v nejbližší době postupovat do okresů Beroun, Příbram, Praha-západ, Benešov a částečně mohou zasáhnout i sever Jihočeského kraje (okresy Strakonice, Písek, Tábor. Během večera při postupu dále k východu budou bouřky slábnout. (chmi.cz)
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.