Ve Zlíně to Začalo ve 20h. Zatáhlo se, bylo černo, zvedl se vítr. Ve 21h z dálky blesky hromy. 21:30 déšt. 22:15h déšt ustal,blesky, hromy nás obchází. Takže ráno po dešti ani památky a i nadále panuje sahara. Kdo tu psal,na co si Morava může ztěžovat, tak právě na todle zase nás to obešlo, neuvěřitelné
Lucina 45 minut déšť to je nádhera.Koukal jsem na Srážky.Na Moravě někde napršelo víc,někde míň,někde 5 kapek jako u nás,ale Morava a Slezsko dostala alespoň něco,tak nebulte a s úsměvem Bude hůř...
No jo ale 10min slejvak a pak se to snad ani deštěm nazvat nedalo V 5 jdu ven a totální sucho JJ já jsem ráda za všechno, ale... když člověk vidí předpověď a pak todle Ale paní na zahrádce včera říkala: vy si myslíte,že ve Zlíně zaprší ....
Lucina Až v 5 sucho? u nás bylo sucho asi 20 minut potom celém co se přehnalo, vítr to pak vyfoukal
Překvapivé, že jakmile se to dostalo nad Slovensko zesílilo to, takové blesky, jaké byli nad Slovenskem jsem řadu měsíců neviděl, to byla taková nádhera.
No nám tady napršelo 8 mm, žádný zázrak to sice není, ale moc míst kde by napršelo víc jsem v ČR nemáme takže já si nestěžuji. Bouřka přišla hlavně s pořádným vichrem, liják byl v několika krátkých vlnách, ale žádný extrém. Aspoň nemusíme chvíli zalivat.
Včera pech, pár desetin mm srážek, to i Jemnice měla 7mm, no ale východ Slovácka pod Uh. Bodem kolem 20mm, tam zas bude úroda, ještě zjistím jestli nebyly kroupy(bílé odrazy na radaru jižně od Veselí n. M.) Jsem zvědavej co zbyde z těch srážek na JZ Čech, směr je dobrý a čas taky.