Dnešek a zítřek sem už zavrhnul, ale v pátek to výpadá velmi slibně. Bouřky by mohly zasáhnout velkou část Česka a budou i silné. Čekám výstrahu pro celou ČR 2. stupně a nejlepší bouřky od začátku roku.
To je k zbláznění, když jdou bouřky od jihovýchodu, tak se nic na JV od Prahy netvoří, ale zrovna dneska když to jde od západu, se to přesně na JV od Prahy vytvoří. Jinak hádejte, kde včera pršelo? Samozřejmě, na západ od Prahy.
kostohryz Tak on má Patříček v Mostě bouřek dostatek, takže si ani neumí představit co my tady máme za bídu. Jo to kdyby půlka zdejších uživatelů zažívala co my, to už by zde místo diskuse byla zeď nářků.
Ondris Tak já nevim proč brečíte, vidíte že bouřky se tvoří od hor na pohraničí tak nemůžete čekat moc velkou šanci že něco k vám dojde, bohužel není žádná fronta spojená s bouřkami momentálně tak nemá cenu se vztekat, jinak dneska to je bída, čekal jsem to mnohem lepší, sotva se to hýbe...prý 50 - 60% území bouřky to zatim to je tak 10%, uvidíme co provede podvečerní čas
jinak pod Prahou se to ted rozjíždí, tak něco možná chytnete
Tak ono je to pěkné, že to je okolo a občas na východním cípu Prahy, ale tady už reznou trávníky, chcípají stromky nám by tu stačil i obyčejný déšť, ale aspon 20 mm, to by bylo víc, jak za celý duben. Za květen tu taky máme sotva 10mm dohromady
PatrikMO Tak já myslím, že se nikdo nevzteká. Je to jen smutné konstatování. Jinak to skutečně nad Prahou začíná ožívat. Tipuji, že nad centrem za chvíli něco vyskočí. Ke mně to srážky asi nepřinese, ale aspoň se už něco děje.