Diskuse o počasí Bouřky a vydatný déšť 11.7. až 15.7.2016
Podle mě je Aladin dost vedle s těmi srážkami ze středy na čtvrtek. To je absolutní nesmysl. Ani ty dnešní mu nesedly. Včera dával večer pro Šumavu 90 mm, zatímco to pásmo dnes večer podhodnocoval. Srovnal se až dnešním výstupem. GFS už dávno naznačoval vydatné srážky pro centrální část a stále si stojí za svým. Pozítří naopak nic nenaznačuje, to jen blázní Aladin. Neříkám, že by to bylo špatné, alespoň by bylo spravedlivě všude zalito, ale určitě bude ta varianta, kdy na sz nespadne téměř nic.
Na východní Moravě někde již minulý víkend spadlo až 50 mm, nyní to spadne ve prostřed republiky a zbývá západ, kde to sice Aladin slibuje příště, ale stejně k tomu podle mě nedojde.
Milan
Zdravím tě Milane, u nás zapršelo trochu až ráno, jinak bouřka se zde také neobjevila, ani vydatný trvalý déšť, tak že sucho pořád je, nějaké bouřky se sice na jihu a jz vyskytly, ale rozhodně ne tak silné jak se předvídalo, snad dnes večer zaprší, ale zase to vypadá, že to půjde spíše jihem
Schválně jsem nic nepsal, abych to nezakřik, no teď už můžu To si dělá (_,_) ta fronta? Jako, postup na Ostravu a ono se to přesně rozdělí mimo nás? Jako tohle je největší vtip dneška
Jo a co opět? Ano zase Ostrava nejtepleji momentálně z celý republiky - 26 stupňů před 9 večerní a jelikož nás to zas obešlo, tak bude opět další hnusně horká noc, ačkoliv jsem čekal, že už dneska se konečně bude dobře spát. Už ať jsou ty dva dny, kdy bude max. 20, tady.
dramyku
Jop, já se díval přesně na to, co je v Rakousku, když jsem zjišťoval, odkud by k nám mohlo něco dojít, jenže ... Za prvé, chtěl jsem, aby se dobře spalo, takže, když to přijde zas až po půlnoci či ráno, je na nic Za druhé, se to zase pár km před námi určo rozpadne Teď je tu 23,5 :/
Ústí nad labem opět nic jen pár kapek stále horko a asi ani nic neodrazí
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.