To je tada fakt na velký ho..., tak jsem se těšil a myslel že to bude vrchol sezony a ono tu nebude možná vůbec nic , jenom na Moravě tam to bude možná vrchol sezony
Diskuse o počasí Bouřky od 21.8. do 28.8.2011
tak tu máme 31°c a jásná obloha a bouřky myslím že dneska nebudou a ta fronta přijde nejřív zítra kolem 14:00hod na západ čech když půjde od západu když od JZ tak ještě dýl a navíc zítra bude foukat čerství vítr od jihu což tu frontu ještě víc zpomalí nevěřím tomu že to přijde dřív tu výstrahu ještě upravý tím jsem jsi jistej
To, co štrejchne ČR je ještě ve Francii. To co je vidět ted' v SRN jde k severovýchodu - to nás mine
http://www.sat24.com/
pro radek1 Tím pádem jestli se potvrdí tvoje tvrzení bylo by to jedině dobře, když by přišla na západ čech až ve 14 odpoledne tak k nám do středních tak nejdřív v 15 a to jsou podmínky velmi dobré na silné bouře, , ale nevim nevim
No Němec příchod fronty do ČR předpovídá takto:
http://www.zamg.ac.at/wetter/wetteranimation/
je marné na bouřky čekat , dnes nebudou na území ČR v první řadě sem proudí velmi teplý a hlavně suchý vzduch původem ze Sahary , druhá brzda na bouřky je hodnota CINU která bude rovněž vysoká , zítra do česka vtrhnou bouřky na frontě tak uvidíme zatím ale postup nenasvěčuje tomu že by se ČR něco blížilo to hlavní stále nad Francií a částečně něco nad Německem , Spíše zítra se uvidí v čechách se bude měnit vítr na západní na Moravě bude foukat čerstvý jižní s nárazy do 15m/s na Slovensku očekávají zejména v jeho JZ polovině nárazy ojediněle až přes 25 m/s a taky Morava bude stále teplá kolem 32°C večer by sérii tropických dnu měla ukončit zminovaná studená fronta která přinese výrazné ochlazení .
Je to možný, ale nejedná se o frontu ta je pořád dost daleko, ale přeci jen slabě se točí k sv
odhadoval bych možná kolem půl noci že to přijde do jižních čech to jde totiž S až SV jinak ta fronta jde pořád na S blízkosti ní se vytvořily bouře tak se jako by šly k nám a že je blíž ale je mejlka jde to i ty bouře na S.
a musím se smát co předpověděly na dnešní nic jasno postupně od západu přibívání oblačnosti místy déšt nebo přehánky ojediněle bouřky i kdyby to tědka šlo už od západu tak to jsem nejdřív dojde dopoledne je to moc pomalí a celý den to navíc jde S chvilku to šlo i SV ale tědka pořád zase na S.
pro sokycz na mostecku musela být taky bouřka, podle radaru tam byla ale ne silná to je fakt
njn plnně tě chápu, u nás to taky tak bejvá, jinde to je silný a u nás nic extra a taky mi to dokáže pořádně nas.at
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.