NesQuiK Naštěstí to nejde směr západ ČR ale na Moravu/západní Slovensko a než dorazí tak zeslabne a chcipne, naopak na jihu Čech se vytvoří nové bouřky a tentokrát půjdou na Z SZ. Stále naštěstí slabší než toto .
Mimo minulého roku kdy jindy takové bouřky byly? ________________ Oblačno a někde prší, hraje nám to do karet. Zachvíli se vyjasni a večer paráda, snad.
Peter Sedlák 1 Tohle v žádném případě nejde na Moravu, ale na JZ ČR.. kuba Alpy to budou nějakou dobu držet, ale nakonec to pustí, k nám to dorazí večer spíše jako bouřkovo-srážkovýkomplex už se slabšími projevy, než ten masakr v Itálii...Můj tip..
Tak to vypadá že už se všechny modely celkem shodují. Vypadá to že že ve středu ČR bude bezesrážková díra a na Moravě, Z a JZ Čechách budou pěkné úhrny. Ale tak nevadí, alespoň tu budeme mít hezké počasí o víkendu
JUGOCV To je úhrn srážek do neděle podle nového iconu. Snad všechny modely teď ukazují stejné rozložení srážek akorát úhrny se liší. Nechtělo se mi sem dávat všechno
swan1 Tak to maloval model.. A přišlo mi tak ale teď jsem si pořádně všiml, pardón. Negan Celkem zvláštní že ve středu v pásu nic moc nebude. Stejně ještě bych čekal že se to trochu změní. A teď nám zbývá jen čekat.
davyd Jo přidal dost až 150mm ale těžko to trefí, těch 150mm může klidně spadnout o 100km výhodněji nebo v Německu, chce to sledovat družici a radar. Dokonce i pro Moravu je tam kolem 100mm