swan1
Je úplně jedno, kde jezdíte, pracujete, nebo co vidíte. Jeden člověk vidí pouze jedno místo v daný čas. Z toho komplexitu problému neodhalíte, ani nepochopíte. To zvládne až hromadná datová analytika a modelování. To není věc, co se dá nakoukat
Takže jezděte dále, rozvážejte zboží a myslete si, že díky tomu rozumíte všemu, ale pravda to nebude.
A nebojte, komentář vůči vám si už opravdu odpustím.
Diskuse o počasí Zvlněná studená fronta a tlaková níže od 18.8.-20.8.2022
Martin Šimon
Norové jsou občas střelci, alespoň pro mou oblast. Ne že by jim to se srážkámi nevycházelo vůbec, ale někdy i den dopředu jsou úplně mimo.
davyd
Jestli vám tam nasype zítra tolik vody co Norové předpovídají tak tam budete mít asi veselo. No a my po toku řeky asi taky.
Tady se to seklo. Radar je absolutně nespolehlivý. Předtim byla mnohem vyšší intenzita oproti zvyklostem podle barvy na radaru a teď je to opačně. Zřejmě to odklání SZ vítr, protože silnější pásmo je na východ ode mně a viděl jsem v dálce, jak hodně prší. Tady se to nespustí, i když je to už nademnou. Prší slabě a mrholí a mám solidních 41 mm.
PatrikMO
A v tradici chtějí víc. A mít budou (přeji jim) . Část srážek se podle modelů vrátí z východu víc na západ, ale pochybuju že až tady. Teď slabě prší, je 17°C a větrno. Naprší max 10mm a konec. Morava má do úterý a Id2 jen do neděle v 10h dopoledne dává přes 100mm v pásu a jinde 20-50mm. A do pondělí v 8h ráno plošně 50-80mm a hodně míst přes 100mm. Je to úplně reálný.
A co tady? 5-10mm a ted jsme kde? Na 5mm
Ale jo, velmi zaživná tato diskuze
swan1
Od počítače v dnešní době jako datový věděc/modelář díky dostatku dat poznám za pár dní mnohem víc, než co vy za desítky let koukání na jedno místo v jeden čas. Vy jste zamrznul myšlením v 20. století Žijte si svůj spokojený koukací život v autě a vůbec mě nelitujte
A fakt už konec plevelení
davyd
https://www.yr.no/nb/v%C3%A6rvarsel/daglig-tabell/...
Neděle..... dnešní aktualizace 10:25
Ber to z rezervou, ale občas jim ty sumy vyjdou.
U nás stále nasucho, alíkovi to docela vychází, odpoledne k nám nějaké mráčky?️ hodil z ranního vystupu tak uvidíme, jinak jenom 1mm ze včerejší večerní přeháňky...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.