Je tady někdo jako já, kdo potřebuje sucho a teplo aspoň 1 den z prodlouženého víkendu, protože jinak ten pozdní sběr nebude nebo všichni potřebujete desítky mm srážek a aspoň 1. SPA? Od úterý ať si lije třeba do Vánoc, když to musí být.
Uff, tak už jsme na 10mm a měli jsme mít nějakých 5mm, kdyby to zítra poměrově vyšlo, pak by jsme měli mít dalších 50mm, ale budu vděčný i za těch 25mm co bylo v předpovědi, jestli budou..
Valep "Se středečními 30mm z bouřky." Jste mě pobavil
Tady včera pršelo po asi 14 dnech. K dnešku průběžně od včerejška 24mm+7mm dosavadních, takže sem se přehoupl přes 30mm za měsíc, asi mám nejmíň z celé ČR no... za srpen možná taky (79mm). No teď do večera spadne ještě asi 7-15mm, takže déšť pochvaluji, pěkná epizodka
Jinak k obrázku dole: zalitá celá ČR, proč něco takového nemohlo přijít častěji v létě? Tomuhle říkám spravedlivé rozdělení a čísla samozřejmě ještě naskáčou.
aura33 Nejmin z cele republiky urcite za zari nemate.. Tady jsme do vcerejsiho rana meli za zari 0,2 mm.. Neprselo tu od konce srpna, bez par dni cely mesic..Momentalne jsme dohromady na 22 mm, (za dnesni noc mame 15mm a vcera 7mm..) A ze 79 mm nejste na tom nejhur ani za srpen.. Nevim, kde jste na to prisel.. Jinak je tu paradni, husty zahradnicky dest, vse se vsakuje, ani kapka na zmar