F4
Vy to po mě nečtete, říkám, že mám rád teplo, tzn. nikoliv průměr, září ať je zejména noční výrazný nadprůměr a budu spokojenej, přírodě to tak vadit nebude, ať prší též nadprůměrně, hlavně z bouřek, samozřejmě vím, jak bude a jsem celkem natěšený už na příští víkend.
Diskuse o počasí Tlaková níže - bouřky, vydatný déšť a silný vítr od 28.8.-1.9.
Tak modely začínají po troškách dávat nějaké srážky i na SZ (o 3 mm víc než ráno) a zítra by večer mohlo také něco být. Každopádně si v textové předpovědi nemohl ČHMÚ odpustit kouzelné slůvko: "ráno a večer kromě SZ" déšť. To by tam od dubna mohl dávat pořád. Stejně je to zvláštní, máme super moderní techniku atd. a předpověď srážek na 30 hodin dopředu je nejistá. Rozhodující to bude zítra. Pokud odpoledne budou srážky nachystané na jihu Bavorska a půjdou k SV až VSV, tak je to na nic a chrochtat si bude zase Vysočina a dále. Pokud ale budou severněji, tak tu šance je, pokud ovšem přejdou hranice.
Lucina
To jsem se pobavil ale máte pravdu, že vždycky vyjde ta horší = teplejší varianta a já bych dodal i sušší
hellercz
Teploty ráno hnus, u nás +8, hodnotíte zevnitř že ano. Já bych raději o 10 st. více, ale díky slunci se to rychle dožene, takže odpo už bude spokojenost, okna zavřený už od večera.
Jinak se těším na srovnání srážek v Čechách a na Moravě PÁ + víkend + české a moravské strany Vysočiny.
Ráno krásných 13 stupňů, suverénně nejchladnější noc za 1,5 měsíce (a jediná noc v srpnu pod 15), hned se šlo ráno lépe
Srážky vypadají stále hodně nejistě, snad to dopadne lépe než po většinu letošního roku
Yurri
10 stupňů se sluncem je naprosto parádní počasí, Vy máte neuvěřitelně malé rozmezí, při kterém se cítíte komfortně
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.