No nějaké 1 stupně už jsou a něco ještě přibude . Možná žlutá výstraha někde být měla . U nás modely počítaly s 20mm a dneska už spadlo 25mm a možná ještě trošku přibude.
Tak musím říct že jsem konečně spokojený. Teď asi už 2hod. Konečně pořádně leje jen to venku hučí. A jak se tak dívám na srážkoměr tak vidím hladinku pěkně vysoko. Až přestane pršet půjdu se podívat, ale 40mm už by tam být mohlo. Srážkoměr mám do 50mm tak doufám že mi nepřeteče
Konečně i u nás na jihu pořádně napršelo, bylo to už potřeba po tom srpnu...Ale už by se zase mohlo hezky oteplit na příjemné teploty, +14 je skutečně málo
u nás ted vysloveně leje, takže dnes možná těch 20mm dám, ale ještě uvidíme, jinak teplota je 14,1 stupně, a ted přes mraky pomalu vysvítá slunce, takže dnes večer se možná dočkám i sluníčka.
My jsme se zastavili na 39,6 mm a momentálně se nachazíme uprostřed oka TN a srážky rotují kolem nás . Jinak dnes krásná vizitka nadcházejícího meteorologickeho podzimu - silný vítr, déšť a teplota kolem 10 st. Ideální zalézt ke krbu
Hurec Výstraha reaguje na aktuální vzestupny hladin řek. To nemá nic společného s intenzitou deště, na který byla (teď už zrušená) výstraha pro severovýchod ČR. Takže moc nerozumím tomu, proč se směješ
spurdo Tak to se omlouvam a beru zpet , ja videl jen ikonku (jsou skoro stejne jak pro srazky , tak pro povodne) a chujovo, takze jdu k ocnimu . Ma chyba
Tak u nás dnes definitivně srážkám konec, spadlo konečných 18.8mm. a potok za naší zahradou se o kus zvedl, jinak všude v zahrádce voda, a mokro jinak dobrý.