jack Chce to sledovat ty výstrahy sice původně na dnešní noc měli oranžovou ale už včera ráno to snížili na žlutou. . Oranžová platí až od dnešního poledne.
Jinej pěkné bouřky napršelo cca 10mm a hromady blesků ale většina v oblacích . Spokojenost vyšlo jim to supr.
U nás kolem 2 mm, všechno šlo mimo, když se dívám vejš na Vysočinu, tak těžce závidím, těším se na slibované bouřky, takováhle výstraha tady dlouho nebyla.
PavelLFO Tady nebylo nic ani v noci, ani v pátek, ale letos to tady celkem od J chodí, takže určitě neházím flintu do žita a i když je docela zima, tak by to mohl V Alp pěkně nakopnout.
Po půlnoci u nás pěkná série nočních bouřek, takže ani spát se moc nedalo. Aladin to dost podcenil, tak jsem zvědavý jak mu vyjde dnešek. Za vikend zatím pěkných 43 mm
PavelLFO Sám jsem zvědav jak to dneska všechno dopadne,po O... věštěji že u Varů padne 30mm což jak psal F4 by byla letošní senzace,tak zvažuji výlet na chajdu foták sebou
Tak večer pěkná blesková podívaná, a pak v noci ještě lepší, když nás přecházela pěkná mcska. Jsem zvědavý na dnešek, od Jadranu už sem míří bouřkový systém.
Tak u nás krásné 3 mm, vše šlo na okolo. Ale přesně jak jsem říkal, bouřky byly zajímavé jen bleskovou aktivitou, žádné škody, prudké deště, vítr a nic podobného, což bylo důsledkem nevhodných nočních podmínek, protože to vzniklo prostě pozdě...Škoda, že nenapršelo více, snad dnes to bude zajímavější...Včera nebyla potřeba ani ta výstraha co byla...Dnes to vypadá už od rána vhodně, sluníčko, solidní dusno...
igor127 Úhrny se na některých místech dostaly nad 35mm, na místě tedy byla, to že výstraha nebyla potřeba zrovna u vás neznamená, že není potřeba jinde, a podmínky v noci byly nejlepší, proto to vznikalo tak pozdě.