Diskuse o počasí Sněžení a mrazy od 9.1.
tady na Florenci sněžilo pekne asi 5 minut ze zelený
Ty zelený a žlutý jsou maso, bílé tmy. Tady teď pouhé modré odrazy a padá kulové. Nás ještě ten pás mezi podkrušnohořím a práglem předežene v centimetrech sněhu.
Zesílilo to na zelenou a padá o několik více vloček.
Dejvos
Tak ono celý den se drží kolem-3 a půl až-4 v celém městě, takže to vůbec neodtává nikde a výškové rozdíly nehrajou roli. Říkám že tady tahle situace tady hodně dlouho nebyla.💪🏻😍🌨️
Jinak opravdu z toho co je na radaru padá jenom pár vloček 😳
sněží opět dál, něco připadlo, už to je 7, někde 8cm, je to dost různý a někde jsou i závěje, třeba na radovesický hodně
Tak uz se tk tak 30 minut zpet preplo na siknejsi snezeni a uz je 1cm zase plus😁 dalsi na ceste tak to snad taky bude ve stejnem duchu😁 dle predikce napr aladina ma byt -3 a v realite mame na mistni stanici -5,4😁😄 takze pecka , jediny co tak tu nemaji ani hlavni tahy uklizene ,coz jelo se na tom dost vesele smer melnik
U nás to bylo nebo je taky zajímavé
Ráno sněžilo když jsem jel do práce
Ale odpoledne docela mazec v Prachaticích bylo je i teď +3 a sníh už roztal jsou tam jen zbytky sněhu ... Z předešlých dnich
Jak jsem vyjel pod Prachatice tak teplota spadla pod nulu
U nás je skoro -5 a pěkná nadílka
Docela rozdíl
Navíc mi jsme sotva 500 m a Prachatice jsou skoro 700 m
To znamená že vzduch teplejší proudi jen mezi 700 m a 1000 m
Dál nad 1000 m je pod nulou
Zajímavý úkaz
Jinak to vypadá že v pondělí večer sníh pak asi úplně stejně jako dnes v Pošumaví teplo jinak mráz
Pak asi teploty kolem nuly přes den a v noci mráz ... Tak sníh má šanci vydržet do příštího vikendu možná déle díky invezi
Taky to nevyšlo Aladinovi měli jsme mít ted +1 a máme -4 skoro -5
No ty na radaru výrazněji vypadající přeháňky nosí občas bílou tmu nebo alespoň intenzivní sněžení. Tady se několik desítek minut vytvářela modrá zelená a jen pár vloček. Akorát tyto odrazy nevypadaly přeháňkově, jak to přelezlo Bílinu tak rozpad.
Teď hodně slušně sněžilo a stále se vytvářejí a rozšiřují další od západu.
Napadlo za přeháňky 1-2cm takže celková pokrývka 14-15cm.
Praha teď skorožlutá lol
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.