Ten Z profuk je silnější než se předpokládalo. V Čechách do 500 m.n.m. do plusu zítra určitě. Od úterý + asi po celé republice. Jinak tady v pobeskydí do út. spadne do 5 cm. Na horách možná až 7-8 cm. Bude to hodně orografické.
No,když to čtu,tak se bojím sem napsat,protože Lerak 2 mi to stejně vydělí dvěma.U mě novýho přesně 14cm a starýho 2 až 3cm (vyjma slunných míst).Kopisty jeden z nejvyšších úhrnů v ÚK (k 10mm),kam se hrabou Klíny v KH.V únoru 21 jsem měl 18cm.
Na leraka Bílina kolem 6-7cm nového, napadlo asi tak jak mělo. Větší pokrývku tu nevidím. Měřeno na neporušené rovné pokrývce. Bude zajímavý co Most, vidím tady na diskuzi 14cm takže to by musel být docela mega rozdíl na to že jsme dostali podobné odrazy, rozdíl v nadmořské výšce je 70 metrů a vzdálenost 10km.
Francois Já jsem bordelář,nemůžu najít metr,natož pravítko,ale jeden jsem našel pod sněhem,i když stupnice je už hůře čitelná Ale jsem si jist,že to sem “někdo” přijede přeměřit,tak to pravítko nakonec asi budu muset najít.Pokud tady normální člověk napíše stav SP,změřeno metrem apod,tak mu věřím i bez foto,navíc Lerak2 vždy tady uvádí nižší hodnoty,ale bez foto a ty naše metry posledně stejně zpochybnil.
Tedy u Tomáše je 14cm jasných. Počítám s podobnou sumou u mě na Stalingradské. Navíc zde bylo cca. 2cm starého sněhu. + něco ještě z přeháněk možná spadne paráda.
JUGOCV Naposledy to bylo před 4 léty. To bylo těch 39 cm. 20 starého a 19 akorát napadlo a my v tom jeli do Ústí nad labem uříznout mamce nohu. Do Bíliny jsme jeli 3 hodiny a za Bílinou vůbec nic.