Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Oteplení, zpočátku ojediněle i tvorba ledovky

Diskuse o počasí Jaká bude zima 2024/2025

# 24.11.2024, 17:13

palma
Mainska myvali, tak ten je libovej, taky bych bral.
Třeba časem.
Zima nebude, tak zalozime tema "kocici zivot" :D

# 24.11.2024, 17:23

No nám oba 17 letí kočičí sourozenci v létě umřeli krátce po sobě, aktuálně máme koťata a to jedno je v režimu výkrm alá sumo, to druhé naopak výkrm moc neprovozuje.

Nicméně co koukám, tak zatím hodně ustáleně pojede teplo, tak uvidíme co dál.

61
# 24.11.2024, 17:58

To jsem nečekal tak zajmavovou kočičí diskuzi :D

Nám kocour moc nežere a zase se někde toulá, je venkovní, stará je alergická na kočky. Takže teď máme jiného strávníka:

Nenažraný ježek - bude tuhá zima
# 24.11.2024, 18:43

Taky máme sibiřského kocoura, jenže na něj není v předpovědích spoleh vůbec, protože on jen jí nebo spí prakticky pořád, ať je jakékoliv roční období. A to je mu jeden a půl roku. :D

ota
2437
# 24.11.2024, 19:27

No pokud by se zima odvíjela od vykrmenosti našich koček, čekal bych letos minimálně 100 letou zimu. Ale nevím nevím, obávám se, že jsou spolehlivé asi jako nejchladnější ansámbly GFS. :D

421
# 24.11.2024, 19:41

John Deere
Je to teprve mlaďoch ještě tak rok a půl poroste, než dospěje, hroznej flegmatik to je..:), no jinak ohledně prosince.. jak jsem napsal, počkám si tak týden, pořád to tam jednou dá blokaci, pak ji to odebere, jednou je tam propad chladu od východu, pak od severu, eventuálně skoro souběžně z obou směrů a pak, najednou ..Atlantik.. když se dívám na své oblíbené dlouhodobé parametry, jak se drží v kondici, nemám moc dobrý pocit, co se zimy týče, připadá mi to, že v minulosti by za jisté situace bylo třeba -5 až -10 a teď je z toho -3 až -5.. takže mne to dost plete..Jo, ještě k těm Mainskem kočkám.. kocoura každopádně kastrovat, protože jinak zabije v okolí všechno, co zmůže, i když vypadá jak dobrák od kosti, s naším minulým mám tu zkušenost, bohužel..zabil kokršpaněla, co se k nám za ním prohrabal pod plotem, masakr...:(

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.