Tady padá a 1cm to už dalo .
Diskuse o počasí Vydatné sněžení 1.12.-2.12
Hoši mírné až silné sněžení, na D8 docela sranda v tom jet, kamiony jeli kolem 60-70km/h. Za noc jsem čekal maximálně 1cm a to jsem spíše doufal, teď u mě napadlo dle pravítka na betonu na zahradě 1,3cm. Tak snad do rána ještě něco dojde.
Filda002
akumulace pokrývky od středy
Čekám někde Šumava, Vysočina. Tady čekám něco v rozmezí 12-20cm. Nicméně pokud vyjdou malůvky aladina a nasype nám 6cm už zítra večer, tak klidně bych se nebál i těch 25cm (Aladin maluje jen za čtvrtek a pátek 16cm). Zase ale dle mého je to spíše ústřel takže nějakých 15-18cm to dá. Nicméně je to už třetí začátek zimy, kdy takhle brzy dorazila TN se zásypem.
Jinak nový Ecák to vidí na 15cm. Dobrý.
Venku stále sněží, KH tvoří pěkně srážky za sebou.
Landop
Pás od Šumavy po V Čechy. Nejvíc pochopitelně Šumava.
Aidamko1
Líbí se mi Adame jak modely začínají přidávat i pro S Čechy docela dost. No čím víc na sever se to vytáhne tím víc budu mít sněhu, ale určitě do sobotního večera očekávám víc jak 10cm (se sněhem co je teď i 7cm)
LukasZH
Jo koukám na to, že se na SZ a sever Čech něco přidává, což je pochopitelně dobrá zpráva. Uvidíme co další výstupy, snad ještě něco málo přidají. Plošný zásyp na začátku prosince se často nevidí , ačkoliv trochu mě napadá srovnání s 1.12.2010 jak někdo psal (tehdy ale nejvíce sněhu dostala SZ polovina Čech, ačkoliv plošně spadlo na většině území 7-15cm). Snad modely zítra ještě trochu přidají nejen Moravě, ale i SZ.
Jinak je fajn, že jsi tu začal být aktivní, rád si tvé příspěvky vždy přečtu. Má to nadhled. Díky za něj.
Jen ještě dovětek, už dnes poslední.. toto nebude má vysněná jadranská níže, co tady setrvá po 3 a stočí se retrográdně k západu, kde se začne vyplňovat... 0,5 mm za hodinu je za mě slabá intenzita.. Snad přijde časem i něco lepšího.
jinak venku -4,4 °C, ačkoliv modely tvrdí, že jsou -2... jéé, dívám se do mapy a je to nejmíň z celého kraje... tož to je hezké prvenství, čekal bych, že bude i níž na dalších místech..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.