Nakonec docela slušné 4 cm, venku stále něco drobně poletuje, z toho ale nic zajímavého nepřipadne. Teplota se drží pod nulou, sníh odspodu mírně odtává, klouže to jak prase, vůbec se nedivím tomu dopravnímu kolapsu okolo Prahy, když jsem se v 6 koukal na dopravní mapu, tak jsem se upřímně dost zhrozil. Nedokážu si představit, co by v dnešní době udělal 20cm nášup ve večerní špičce s intenzitou sněžení třeba 3-4 cm/h...
Tak jsme tady z toho vytěžili úplné maximum co se dalo. Dokonce to tady splnilo ty kritéria výstrahy ČHMÚ na novou sněhovou pokrývku, sice opožděně, ale přece Máme tu kolem 9cm, sníh jsem měřil uprostřed zahrady na několika místech, bez vlivu okolních předmětů, stromů atd., takže by to mohlo odpovídat. Samozřejmě je ten sníh čerstvý a přes noc slehne, ale i tak super
Frantis95 Pro mě je jízda po tomhle chvíli sníh - chvíli břečka - chvíli led výrazně horší než kdyby opravdu sypalo. Po čistém sněhu se jezdí krásně (dokud člověk nemusí s předokolkou do kopce )
In-počasí V Jihlavě je to zasypané solidně, to co roztálo zase připadlo a vysloveně dělá problém nový sníh, nebejt jeho, tak je to prosolené a v pohodě, já u sebe nemám vůbec nic a jsem tomu rád a jdu vylejvat sudy, teď asi zalejvá fakt málokdo
Nechápu proč meteorologové, nevydali výstrahu s vysokým stupněm nebezpečí před ledovkou, když jsou hlášené komplikace v dopravě. Platí pouze žlutá výstraha s nízkým stupněm nebezpečí.
Po projetí vlákna a následné kontroly stavu výšky sněhu shledávám, že v KH jsou lokality vzhledem k nadmořské výšce s možná nejvyššími hodnotami v republice. I v lednu bych takovou výšku sněhu bral jako velmi dobrou.