U nás teda velká slabota na silnici je poprašek a na trávě tak centimetr.
Jsem zvědavý na zbytek, třeba ještě pár čísel napadne
Diskuse o počasí Sněžení od 27. 11. 2023
Tady celou noc lehce pod nulou, ale k prdu..
Šumava nás zatím totálně vyblokovala..
V Bavorském lese na návětří bude 15-20cm nového, tady jsme utřeli. Tu celonoční blokaci moc nechápu, proudění bylo slabé, možná až moc slabé?
Bílo tu sice je, ale víc jak 2cm to nebudou..
Snad dojde přes den něco z přetočených srážek ještě...
Tak koukám, že trochu slabota.
Venku stále lehce nad nulou a venku sotva poprašek. Na chodnících a silnicích nic. Tak dalo se to pro nížiny na konec listopadu čekat no.. Celkově to sněžení bylo nějaké slabé. Popravdě jsem z té níže doufal v ten 1 cm.
Tak ještě odpoledne proletí nějaká vločka snad.
slyšeli jste ten vtip, že má napadnout 10cm mokrého sněhu? ten byl dobrej, že?
Teda pěkna bída, 2-3cm mokrého snehu, jsem cekal trochu neco jineho, vecer z toho bude pekna ledovka
TheRealStormCZE
Tak celou noc teplota neklesla pod nulu, spadlo 6 mm srážek a sněhu je z toho asi 1 cm. Teplota by jako včera měla vylézt na +2 (včera tolik nepředpovídali, měla být 0) a odpoledne po 16h by mělo pomalu začít mrznout a ráno ten první největší mráz této sezony. Pokud pak bude ještě sněžit tak zítra může být trochu bílo.. skoro jako co je teď, co to zase sleze
Takže u nás začalo sněžit nějak před půlnocí, samozřejmě nejsilnější srážky spadly v dešti. Takže výsledek je max 1cm břečky. To je zajímavý, jakmile jde TN přes Moravu, tak jim to tam hodí 15,20 cm no problem a tady v Čechách z toho samozřejmě nic není
Andre
O sníh v Liberci strach nemám, to je mezi horama, ve Vysokém budete mít zase přes 20cm určitě. Znám to tam dobře, jezdil jsem tam jako kluk na lyže a sněhu tam skoro vždy bylo hodně
Mira
To jsem cekal,ze bude u nas pod horami
A ne v 610m na Šumavě
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.