swan1 Doufat že už jo no.. Jinak to je hrozný pohled, jak už i na horách je nad nulou.. ale hodně zajímavé jak jen někde, kde silněji foukne.. V těch Krušných to je snad z kilometru na kilometr úplně rozdílný.
Tady +1 a mrholeni. Z ranních 5 cm zbývají 2 cm a taje to z vrchu i ze spodu. Z toho západu sem asi moc nedojde a možná to taky zpočátku bude spíše kapalné.
Aldy1977 5cm u Muzea ... Dostal jsem se až na +3°C, ale rychle to zas klesá, aktuálně +1,8°C. Je to slušně na houpačce, už aby dorazilo to sněžení a srazilo teplotu k nule..
je to dnes fakt od lokality k lokalitě... V mé nížině 0,4C a tvoří se všude rampouchy z tajícího sněhu na střechách a na zemi cca 1,5cm sněhu + do toho sněží.. ale Hradec Králové už bez sněhu a sem tam tající Rampouch..
LukasZH Skoro jsem to trefil, vylezlo to už jen o desetinku na 3,8°C. TF nakonec zvítězila, za poslední dvě hodiny je se souvislou sněhovou pokrývkou už amen..? ? Jen o cca 30mnm výš u lesa se to ještě drží.. No, jsem na to zvědav, s čím k nám to srážkové pásmo dorazí..
Daniel Moudrý Jsem momentálně v Ústí dole u zimáku a tu +2°C, nejtepleji bylo u Trmic +3°C. swan1 U mě už se to taky zastavilo, půl hodiny zpět +1,4°C Se sněhem to vypadá dobře. .