Tak opět nic situace. Modely škrtly vše, zastavení až na hranicích s rakouskem a německem. Tady už ani cm. Praha jih no Tak až v lednu. I krátkodobé tradice se těžko lomí
No gfs jako jediný to sněžení udržuje v jihozápadní půlce až skoro do nedělního rána a má tam až kolem 15 cm takže to bude zajímavý do poslední chvíle když se modely takhle liší den dopředu
palma Já už jsem ten svůj původní příspěvek smazal, protože to fakt je blbost...
Edit: na ledovku by muselo přijít mrholení nebo déšť do vymrzlé krajiny a to je prostě nesmysl, to jsem se nechal zbytečně unést. Z hovna bič neupleteš (a když upleteš tak nepráskneš...)
ludvicek Ta úvaha (obava) byla relevantní, pro moji oblast to data nepředpovídají, někde v 700m.n.m. to asi nastat může, ne? Aspoň mne to po 14 dnech donutilo šoupnout sondu do země....
Taky první sněžení , zůstává to, teplá zem neteplá zem.. je +2 Ve výhledu se objevuje a mizí nějaké přechodné ochlazení a sněžení ve středu a čtvrtek, ale tak napřed jak dopadne tohleto.. na zítra su zvědavý jestli padne ledový den, výhledy -2 až 0
Od severovýchodu už se postupně rozlévá ten studený vzduch. Jen na západě a jihozápadě teploty ještě trochu rostou, jinde většinou stagnují nebo pomalu klesají.
In-počasí Já mám tady v předpovědi dnešní max. na +6, tak jelikož jsem zatím na necelých +3, tak se těším na oteplení, odpo se má už podle včerejších předpovědí ochlazovat, chyba 3 st. by na mě byla brutální, nehraju na desetiny, ale na stupně už ano.